'Çocuklarımızın park alanı yok'

TAKİP ET

Eyüpnebi Mahallesini ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahallede park ve yeşil alanın bulunmadığını, TMO arsasının tahsis edilerek park yapacakları müjdesini verdi.

Başkan Kuş, mahallenin park ve kapalı semt pazarı sorununu çözüme kavuşturacaklarını belirtti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, son olarak gittiği Eyüpnebi Mahallesinde kendisine iletilen yeşil alan ve semt pazarı talebini yerine getirmek için kolları sıvadı. Bölgede bulunan Toprak Mahsülleri Ofisinin arsasının tahsisi için girişimlerde bulunduklarını ve önceki dönem Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da bu konuda kendilerine büyük destek verdiklerini belirten Başkan Kuş, tahsisin gerçekleşmesiyle birlikte mahalleye park ve semt pazarı yapacaklarını söyledi.



İlçeyi karış karış dolaşmaya ve talepleri birinci ağızdan dinlemeye devam ettiklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, "Eyyübiye ilçemizin mahallelerini bir bir gezmeye devam ediyoruz. Esnafımız ve vatandaşlarımız ile görüştük. Daha önce sıkıntılarını biliyorduk, şimdi diğer sıkıntıları da bizlere ifade ettiler. Mahallemizin en büyük sıkıntılarından biri çocuklarımızın park alanı yok, yaşlılarımızın ve amcalarımızın oturacakları yeşil alan yok. Bununla  ilgili 1 aydır çalışmalarımızı yürütüyoruz. İnşallah o arazinin tahsisini gerçekleştirirsek Eyyüpnebi Mahallemizin hem park sorununu hem de kapalı semt sorununu halletmiş olacağız." dedi.



 

Çocuklarımızın park alanı yok eyyübiye belediye başkanı mehmet kuş eyüpnebi mahallesinde kendisine iletilen yeşil alan ve semt pazarı talebi bölgede bulunan toprak mahsülleri ofisinin arsasının