Çöp konteynerleri ilaçlanıyor

TAKİP ET

Suruç Belediyesi temizlik ekipleri, ilçe genelinde rutin çöp toplama işlemlerini gerçekleştirirken, aynı zamanda da çöp konteynerlerini dezenfekte ediyor.

Suruç Belediyesi ekipleri, rutin çöp toplama işlemlerinden sonra çöp kutularını dezenfekte ediyor. Çöp toplama işleminin ardından konteynırlar ilaçlanarak hijyen hale getiriliyor. Bu işlem ile salgının önüne geçilmeye çalışılıyor.

 

Her gün onlarca mahallede, meydan, park, ortak kullanım alanları ve pazarları ilaçlayan ekipler, diğer yandan da denetim ve kontrollerini sürdürüyor.

 

“Virüse karşı her türlü tedbiri aldık”

Çöp konteynerlerinin dezenfekte edildiğinin altını çizen Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş  “Belediyemiz bünyesinde her gün 3 farklı noktada titizlikle ilaçlama yapıyor. Bunun yanı sıra vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölgelerde de yolları yıkayan dezenfekte araçlarımız var. Belediyemiz virüse karşı her türlü tedbiri aldı. Virus tehlikesi geçmiş değil, bu manada çöp konteynerleri ilaçlanıyor. İlçemizin sağlıklı kalması için bu çalışmaları yoğun bir şekilde sürdüreceğiz” dedi. (Haber Merkezi)



 

suruç belediyesi ekipleri rutin çöp toplama işlemleri çöp konteynerleri suruö