Çorum FK – Şanlıurfaspor: 0-0

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz Grupta devreyi lider olarak kapatan Şanlıurfaspor, ligin 20.haftasında deplasmanda Çorum FK ile karşılaştı. Şanlıurfaspor zorlu deplasmanda 0-0 berabere kalarak bir puanla evine döndü.

Bu sezon şampiyonluk parolası ile mücadele eden Şanlıurfaspor, sezonu zirvede kapattı. Liderliği rakiplerine kaptırmayan Şanlıurfaspor, ligin ikinci sezonun başlamasıyla deplasmanda Çorum FK ile mücadele etti.

Deplasmanda oynanan maçı Oğuzhan Uğurlu yönetirken yardımcılığını ise Adem Şahan ve Mustafa Tosun yaptı. Dördüncü hakem ise Ertuğrul Kösterelioğlu oldu.

Her iki takımın ilk 11’i şu şekilde:

Çorum FK: 87. Ali Türkan, 3. Emre Öztürk, 4. Salih Zafer Kurşunlu, 7. Enes Nalbantoğlu, 9. Gökhan Karadeniz, 11. Suat Kaya, 19. Murat Yıldırım, 21. Serkan Yavuz, 39. Erkan Kaş, 92. Atakan Cangöz, 99. Sinan Kurumuş

Şanlıurfaspor: 45. Aydın Bağ, 5. İbrahim Sürgülü, 6. Feyyaz Belen, 8. Cumali Bişi, 9. Kemal Rüzgar, 10. Behlül Aydın, 18. Erkam Develi, 61. Semih Karadeniz, 74. Mert Çapar, 88. Mustafa Durak, 93. Barış Gök

Deplasmanda oynanan mücadelenin 90 dakikasında her iki takım adına gol çıkmayınca mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi. Şanlıurfaspor bu skorla puanını 37'ye yükseltti. Ligde liderliği averaj farkıyla Amedspor'a devretti.

TFF 2.Lig Beyaz Grup Şanlıurfaspor