Çorumspor transfere doymuyor Urfaspor'dan ses çıkmıyor!

TAKİP ET

Geçen sezon Şanlıurfaspor ile TFF 2. Lig Beyaz Grupta'da mücadele eden ve ligi 1.sırada tamamlayarak TFF 1.Lige çıkan Çorumspor'da transfer bombaları peş peşe patlıyor.

Çorumspor ile TFF 1.Ligde mücadele edecek olan Şanlıurfaspor’da ayrılıklar yaşanırken  resmi olarak açıklanan transferlerin olmaması kafalarda ciddi soru işaretleri bırakıyor.Kulüp Başkanı Haçim İzol ve Vali Salih Ayhan’ın büyük çabası sonucu TFF 1.Lige çıkan Şanlıurfaspor’da transferlerin yapılmaması ve gidenlerin yer dolmaması dikkatlerden kaçmıyor.

Şanlıurafspor’da transferlerin yapılmamasının altında maddi sebepler mi yoksa kongre kararı mı olduğu henüz bilinmiyor.  Öte yanda sezona iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Çorumspor Ümraniyespor’lu Geraldo ile dün akşam saatlerinde anlaşma sağladı. Angolalı futbolcunun bugün Çorum’a gidip  resmi imzayı atması bekleniyor.

2023-2024 sezonu hazırlıklarına start veren Çorum Futbol Kulübü’nde transferde de hareketleri saatler yaşanıyor. Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın önderliğinde son 1 haftadır dış transferde titiz bir çalışma yürüten Kırmızı-Siyahlı kulübün geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Ümraniyespor forması giyen 31 yaşındaki golcü futbolcu Geraldo ile kesin olarak anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Bir yabancı stoper almak için de girişimlerini sürdüren Çorum FK, Fransa 2.Ligi’nde Dijon forması giyen 34 yaşındaki Senegalli futbolcu Zargo Toure ile prensip anlaşmasına vardı. Ayrıca geçtiğimiz sezon Bandırmaspor’da forma giyen sol bek Caner Cavlan’la da yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Geraldo Şanlıurfaspor Çorumspor