Cumhurbaşkanı duymasın! Sıradaki kim?

TAKİP ET

Urfalı yazar Mehmet Emin Maraşlıoğlu'nun radarına bu kez de AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Faruk Bayuk takıldı.

Daha önce Erdoğan’a olan sevgisini şiire döken yazar Miroğlu gördüğü herkese aynı şiiri okurken bu sefer AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Faruk Bayuk için aynı dizeleri okudu.

Herkese aynı şiiri okuyan Urfalı yazarın bu kez radarına kimin takılacağı ise merak ediliyor.

Erdoğan için yazdığı şiirinde şu sözlere yer veren Urfalı yazar “ Umutlarım tek tek yok olup tükenirken dünyama bir ışık renk kattınız her şeye bedeldir sizin sevginiz Sayın Erdoğan. Elimde olsaydı o alın yazınız en güzel kaderi senin için yazardım Türkiye'nin beyefendisi Karadeniz'in güzel insanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan. O bulunduğun makamdan sizlere en güzel anlar en güzel günler en mutlu günlerin sizin olması dileğiyle Sayın cumhurbaşkanım barışın kardeşliğin inancın özgüvenin olduğu ülkede ben her zaman söylüyorum yine söylüyorum Bir Kuru canım bir bedenim var al o da senin olsun sayın cumhurbaşkanım” sözlerine yer verdi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Bayuk ile karşılaşan yazar Miroğlu bu kez de Bayuk için aynı dizeleri okudu.

“Umutlarım tek tek yok olup tükenirken dünyama bir ışık renk kattınız her şeye bedeldir sizin sevginiz Sayın Faruk Bayuk. Elimde olsaydı o alın yazınız en güzel kaderi senin için yazardım en güzel günlerin senin olması dileğiyle Sayın Faruk Bayuk. Barışın kardeşliğin inancın özgüvenin olduğu ülkede ben her zaman söylüyorum yine söylüyorum bir Kuru canım bir bedenim var al o da senin olsun sayın Faruk Bayuk” sözlerine yer verdi.