Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kasım Gülpınar'a gönderme!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti'den istifa edip Yeniden Refah Partisi (YRP)Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Kasım Gülpınar yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti İlçe Belediye Başkan adaylarını tanıtımı ve İnşaatı tamamlanan bin 314 konutun teslimi için Şanlıurfa’ya geldi. 11 Nisan Kapalı Spor salonunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair açıklamalarda bulurken, Kasım Gülpınar’ın parti değişikliğini işaret ederek eleştirilerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı danışmanı ve AK Parti MKYK üyesi Kasım Gülpınar, AK Parti’den istifa edip YRP’den aday olmasına “Geçmişte bizimle yol yürüyüp de yolunu değiştirenlerin tercihi kendilerini ilgilendirir. Herkes siyasetçi olur ama devletçi olamaz” dedi.

“HERKES SİYASETÇİ OLUR AMA DEVLETÇİ OLAMAZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında “Bizi anlayanlara mücadelemizi sürdüreceğiz” diyerek şu ifadelere yer verdi:

"Şanlıurfa'nın ismi arkasına saklanıp kendi bireysel hesapları peşinde koşanlardan olmadık. Hiç endişe etmeyin, dimdik ayaktayız ayakta olacağız. Tarih boyunca medeniyet merkezlerinden biri olan Urfa bölgesinin bizim kalbimizde ayrı bir yeri var. Hepimiz beşeriz elbette eksiklerimiz, hatta hatalarımız çıkabilir. Şehrimize kazandırdıklarımızı kimse inkâr edemez. Büyükşehir ve ilçe adaylarımızı da bu hüsnüniyet ile belirledik. Geçmişte bizimle yol yürüyüp de yolunu değiştirenlerin tercihi kendilerini ilgilendirir. Herkes siyasetçi olur ama devletçi olamaz. Mesele yatırımlarla şehrimize eser kazandırmaksa bu hususlarda üzerimize kimseyi tanımıyoruz. Kimsenin bizi kendi kısır tartışmalarına çekmesine de izin vermeyiz"

“BİZİ ANLAYANLARA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

İsmail Fakirullah'ın "Beni anlamayan yakınım da olsa uzağımdır, beni anlayan uzağım da olsa yakınımdır." sözlerini hatırlatan Erdoğan, "Bizi anlayanlara mücadelemizi sürdüreceğiz. Hedefimiz 31 Mart'ta sandıkları patlatarak Şanlıurfa'yı büyükşehir ve ilçeleriyle Türkiye Yüzyılı'na hazırlamanın yollarını aramak, altyapısını kurmak, adımlarını atmaktır. Buna var mıyız? Buna hazır mıyız? Allah'ın izniyle belediye başkan adaylarımızla bunu başaracağız. Bunun dışındaki her şey nezdimizde teferruattan ibarettir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan’