Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliliye ve Karaköprü standını ziyaret etti

TAKİP ET

Ankara'da düzenlenen "Tam Bana Göre Festival"inde Haliliye ve Karaköprü Belediyelerinin açtığı stantları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret etti.

Ankara'da 5 Ekim günü "Tam Bana Göre Festival" sloganıyla gerçekleşen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali'nde Haliliye Belediyesi ve Karaköprü Belediyesi yerini aldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HALİLİYE BELEDİYESİNİN STANDINI ZİYARET ETTİ

Haliliye Belediyesi tarafından açılan stantta ilçedeki tarihi ve turistik alanları misafirlere tanıtılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açılışı gerçekleşen festivalde Haliliye standı ilgi odağı oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haliliye Belediyesi’nin standını ziyaret etti. Stant ziyaretinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Başkan Mehmet Canpolat ve halk oyunları ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haliliye standında kentin lezzetleri ziyaretçilere sunuldu. Stantta sergilenen Geleneksel El Sanatları Merkezinde ortaya çıkarılan el sanatlarından olan tespih, ahşap oymacılığı, bakır ve culha ürünleri de büyük beğeni topladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KARAKÖPRÜ STANDINA ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Karaköprü Belediyesi standını ziyaret etti. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nar suyu ikam etti

Stantta bir süre oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli nar suyu ikramında bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan nar suyunu beğenirken, mini ada robotun ‘Karaköprü narlıktır’ şarkısıyla yaptığı dansı ilgiyle izledi.

Başkan Baydilli ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre sohbet ederek Karaköprü’de gerçekleştirilen projelerden bahsetti.

Ayrıca Karaköprü Belediyesi tarafından Bilimin Eşsiz Dahi İnsanları (BEDİ) sergisi de festivalde açılırken, bu sergide tarihimizde önemli yer edinmiş dâhiler ve üç boyutlu yazıcılarla maketleri yapılan icatlar tanıtılıyor.

Tam Bana Göre Festival Karaköprü Haliliye