Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fulya Öztürk arasında vekillik diyaloğu

TAKİP ET

TEKNOFEST'e katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CNN Türk muhabiri gazeteci Fulya Öztürk arasında milletvekilliği adaylığı diyaloğu yaşandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlığının ardından bugün ilk kez sahaya inerek TEKNOFEST’e katıldı. Festivalde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, TOGG ile festival alanından ayrılırken CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk arasında dikkat çeken bir milletvekilliği adaylığı diyaloğu yaşandı.

“BEN BUNU ADAY YAPACAKTIM ORTADAN KAYBOLDU”

Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine mikrofon uzatan muhabir Fulya Öztürk için Ben bunu aday yapacaktım, kayboldu ortadan. Biraz çok çalış. Bu tam milli diyerek sağlık durumunun da iyi olduğunun altını çizdi.

“BU KIZ BİZİM KIZ BİZİMLE AĞLADI, BİZİMLE SEVİNDİ”

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de ikili arasında geçen diyaloğa dahil olarak "İkinci Karabağ savaşında en tehlikeli yerlere gitti. Bizimle ağladı, bizimle sevindi, bizimle kutladı. Bu kız, bizim kız" şeklinde konuştu.

İSMAİL SAYMAZ DAHA ÖNCE AÇIKLAMIŞTI

Gazeteci İsmail Saymaz, daha önce AKP’nin CNN Türk muhabiri, gazeteci Fulya Öztürk’e milletvekilliği adaylığı teklifi getirdiğini açıklamıştı. Bunun üzerine konu açıklığa kavuştu.

Teknofest Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN Türk muhabiri gazeteci Fulya Öztürk milletvekilliği adaylığı diyaloğu yaşandı