Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Urfa vekilleri harekete geçti

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumartesi günü mitingde müjdeyi vermişti. Urfa Vekili Bekir Bozdağ, Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri olarak Şanlıurfa Alanı Hakkında Kanun Teklifini TBMM Başkanlığına sunduklarını duyurdu.

9 Mart Cumartesi yerel seçim çalışmaları kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da miting düzenledi.

Miting de gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeleri de Şanlıurfalılara verdi. Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ verdiği bir müjdeyi TBMM’ye sunduklarını açıkladı.

Urfa vekili Bozdağ, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa Mitingimizde, hemşehrilerimize müjdesini verdiği Şanlıurfa Alanı Hakkında Kanun Teklifini, Şanlıurfa milletvekilleri olarak TBMM Başkanlığına sunduk. Kanunlaşma sürecini birlikte takip edeceğiz” ifadelerine kullanarak çalışmalara başladıklarını bildirdi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Bekir Bozdağ, Abdulkadir Emin Önen, Abdürrahim Dusak, Cevahir Asuman Yazmacı, Hikmet Başak, Mehmet Ali Cevheri ve Mehmet Faruk Pınarbaşı imzasıyla hazırlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM Bekir Bozdağ