Cumhuriyet Halk Partisi bir siyasetçiyi daha küstürdü!

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi 2019 yerel seçimlerinde Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi'nin başkan adayı olan Şehmus Dodukanlıoğlu geçtiğimiz aylar partiden bugünde siyaset hayatını sonlandırdığını açıkladı.

Şanlıurfa’da yıldız parlayan Şehmus Dodukanlıoğlu CHP Şanlıurfa il teşkilatında yaşanan kargaşadan dolayı ve partinin kendi tüzüğle çelişmesinden dolayı önce partiden istifa etti bugünde siyaset hayatını bıraktığını açıkladı.

KARADAĞ CHP’YE BİRBİRİNE KATTI!

Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Merkez tarafından CHP Şanlıurfa İl Başkanlığına atadığı Şanlıurfa Mimarlar Odası Başkanı Ferhat Karadağ, geldiği günden beri kendisine muhalif ilçe başkanlarını görevden alarak kendisine yakın kişileri ataması CHP’de kaos ortamın oluşmasına yol açtı.

Şanlıurfa’da, CHP’nin 3 ilçe başkanın görevden alınıp yerine yeni isimlerin alınmasının ardından 2019’da CHP’nin Viranşehir Belediye Başkan adayı olan Şehmus Dodukanlıoğlu partisinden istifa etti, daha sonra mahkeme kararıyla CHP Şanlıurfa İl Başkanlığına  atanan Ahmet Budak’ın başkan olmasından sonra partiyle yıldızı barışmış tekrara partiye dönüş sinyalleri vermişti.

ŞEHMUS DODUKANLIOĞLU SİYASİ HAYATINI NOKTALADI!

Partisinden istifa ettiğini şu sözler ile duyuran Şehmus Dodukanlıoğlu “Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğimden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisiyle gönül bağım kalmamıştır. Selam ve saygılarımla”

Bugünde siyasi hayatını noktaladığını şu sözler ile kamuoyuna duyurdu. “Bundan Sonraki Hayatımda Aileme Çocuklarıma,İş Hayatıma Zamanımı Ayıracağımdan Dolayı,Aktif Siyaseti Bırakıyorum.Önümüzde Bulunan Seçimlerde Hiç Bir Partinin Saha Çalışmasında Bulunmayacağım.Selam Ve Saygılarımla.”

Şanlıurfa CHP Karadağ Budak