DEDAŞ Modem sayaçları kontrol ediyor

TAKİP ET

Süleymaniye Mahallesi 9404 nolu cadde sakinlerinin itiraz dilekçelerini dikkate alan DEDAŞ Cadde üzerinde bulunan modem elektrik sayaçlarını kontrol ediyor.

Bir süre önce Süleymaniye Mahallesi 9404 nolu cadde üzerinde bulunan hane sakinlerinin DEDAŞ'ın yüksek faturalarından şikâyetçi olmaları ve itiraz dilekçeleri vermeleri nedeniyle yapılan itirazları dikkate alan DEDAŞ bölgede bulunan modem elektrik sayaçlarını inceleme başladı.

Yapılan itirazların sonuç verdiğini söyleyen mahalle sakinleri, DEDAŞ'ın yapılan bu incelemelerin ardından kendilerine detaylı bilgi vermeleri gerektiğini söyleyerek; “Dilekçelerimizin olumlu dönüşleri bizleri sevindirdi. Umarız bu incelemelerin sonucunda DEDAŞ yetkilileri bizlere bir açıklama yapar.

Bizler yüksek faturalar ile bu ay büyük mağduriyetler yaşadık. 

Ödediğimiz faturalar adeta fabrika faturalarına denk. Ortada büyük bir yanlışlık var ve bu yanlışın bir an önce düzeltilmesi taraftarıyız. DEDAŞ'ın bu yaklaşımı bizleri sevindirdi. Olumlu olması için bizlerde dua ediyoruz ve faturalarımızın normal standartlar seviyesine düşmesini diliyoruz” şeklinde konuştular.