Delioğlu'nun vurulmasıyla ilgili düğümler çözülüyor! "Hedef ben değil, babamdı"

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun oğlu Mücahid Delioğlu, 2 Eylül Cumartesi günü silahlı saldırıya uğramıştı, saldırıya ilişkin Delioğlu sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler semtinde meydana gelmişti. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu'nun oğlu Mücahid Delioğlu, Bahçelievler Semtinde bulunan bir kafenin önünde silahlı saldırısına uğramıştı. Kim tarafından ve neden saldırıldığına dair gizem ise hala devam ederken Mücahid Delioğlu ise hedefin kendisi değil babası olduğunu söyledi.

Deloğlu’nun vurulmasıyla ilgisi olduğu tespit edilen 2 şüpheli yakalanmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerin tutuklandığı öğrenildi.

Hastanede tedavisi devam eden Mücahid Delioğlu ‘Hedef ben değil babamdı’ diyerek yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi;

"2 Eylül Cumartesi günü, ömrümde hiç görmediğim ve tanımadığım bir kişi arkamdan kalleşçe ateş etti.

Elhamdülillah ameliyat sonrası sağlık durumum iyiye gidiyor. Hiç kimse ile bir husumetimin olmadığının bilinmesini isterim. Tetiğe basanın bir maşa olduğu ve arkasında azmettiricilerin olduğu da anlaşılmıştır. Bu kalleş saldırıda, her ne kadar ben hedef olarak seçilmişsem de, esas hedefin Babam Ali İhsan Delioğlu olduğunu anlayabiliyorum.

Kendisine ait bir arabası dahi olmayan, makam arabasıyla ve koruma ile dolaşmaktan utanan ve İl Başkanı olduktan sonra dahi, hayatında hiçbir konforu olmayan, ama hiç kimseye el avuç açmayan, her zaman dimdik duran bir babanın oğluyum. Ne iftira kampanyaları, nede mermiler beni ve Babamı millete hizmet yolundan alıkoyamayacaktır.

Güvenlik güçlerimizin bu olayın azmettiricilerini en kısa sürede ortaya çıkaracaklarına eminim.

Durmak Yok Yola Devam !"