DEM Parti'nin İstanbul adayları belli oldu

TAKİP ET

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. DEM Parti'nin İstanbul adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni oldu

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada önemli konulara değindi.

Doğan, öncelikle "Özgürlük Yürüyüşü"nün devam edeceğini belirtti ve bu yürüyüşe katılanlara selam gönderdi. Partinin tecrit karşıtı bir tutum benimsediğini ve özgürlüğün kuşatılmış olduğunu ifade eden Doğan, tecritin her yerde olduğunu vurguladı. Toplumsal talepleri, önerileri, itirazları ve isyanları en çok duyan parti olduklarını söyleyerek birlikte hareket ederek bu konuda hesap soracaklarını dile getirdi.

Geçtiğimiz hafta Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından aldıkları kararları paylaştığını belirten Doğan, bu kararların çeşitli buluşmalardaki taleplerin belirleyici olduğunu ifade etti. Partinin aşama aşama aldığı kararları paylaştığını ve önseçim eğilim yoklaması sonuçlarını ve adaylarını açıklamaya devam ettiklerini dile getirdi. Kent uzlaşısının önseçim, eğilim yoklaması ve çeşitli görüşmelerde belirleyici olduğunu aktardı.

DEM Parti'nin İstanbul adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni oldu.

Son olarak, Doğan 40 il ve 16 büyükşehir için belediye eş başkan adaylarını açıkladı.

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Ayşegül Doğan