DEM Parti, Filistin'e destek mitingini erteledi

TAKİP ET

DEM Parti İstanbul İl Örgütü'nün tarafından yapılan paylaşımda, partinin 13-14 Ocak tarihinde 90 yerleşim bölgesinde düzenleyeceği önseçim/halk yoklaması çalışması nedeniyle mitingin ertelendiği açıkladı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM)31 Mart yerel seçimler öncesinde 13-14 Ocak tarihleri arasında 90 yerleşim bölgesinde düzenleyeceği önseçim/halk yoklaması nedeniyle "Filistin ile Dayanışma Mitingimizi ileri bir tarihe erteliyoruz" kararının alındığını duyurdu.

TÜM ÇALIŞMALAR İLERİ BİR TARİHE ERTELENDİ

DEM Parti ’sosyal medya hesabı üzerinden önseçimlerin ve Filistin ile Dayanışma Mitingini ileri bir tarihe ertelendiğini belirterek, “Partimizin 13-14 Ocak tarihinde 90 yerleşim bölgesinde düzenleyeceği önseçim/halk yoklaması çalışması nedeniyle örgütlerimizin gündeminde olan tüm çalışmaları ileri bir tarihe erteliyor ve bu kapsamda merkez kurullarımızdaki arkadaşlarımızın tümünü bu tarihsel önseçim uygulamamızda görevlendiriyoruz. Bu kapsamda İstanbul da düzenleme kararı aldığımız Filistin ile Dayanışma Mitingimizi ileri bir tarihe erteliyoruz. Kamuoyuna saygıyla bildiririz” ifadelerine yer verildi.

DEM Parti Filistin