'Denetimler yapılmalı; disiplinli çalışılmalı'

TAKİP ET

Suruç Belediye Başkanı Hatice Çevik, belediye personelleri ile gerçekleştirdiği toplantıda, hizmet için göreve geldiklerini, şikayetlerin gelmemesi için denetimlerin yapılmasını ve disiplinli çalışmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Suruç halkına en iyi şekilde hizmet etmek için disiplinin şart olduğunu belirten Suruç Belediye Başkanı Hatice Çevik, bir toplantı gerçekleştirerek personelleri uyardı. İş disiplinine önem verdiklerinin altını çizen Çevik, "Özellikle bizim en çok önem verdiğimiz konu iş disiplinidir. Sizlerden beklentimiz, sabah işe başlama saatinden tutalım akşam mesai saatinin bitimine kadar tam bir performansla işlerinizi yapmanızdır. Gerek mesai saatlerine uyma, gerekse verilen görevleri zamanında yerine getirme konusunda daha önce de uyarılarımızı yapmıştık." dedi.

 

'Vatandaşlara söz verdik'

Suruç halkına hizmet için göreve geldiklerini belirten Başkan Çevik,  "Belediye çalışanlarımızın da bu konuda hassasiyetle üzerlerine düşen görevleri yerine getirmelerini bekliyoruz. Belediye çalışmalarının düzenli yürüyebilmesi için disiplinli hareket etmek şarttır. Bu konuda arkadaşları uyarıyoruz. Benzer şikayetlerin gelmemesi için özellikle birim amirleri gerekli denetimleri yapmalıdır. Bundan sonra iş disiplinine uymayan, işleri aksatan ve mesai saatlerine özen göstermeyen personellerle ilgili gerekli işlemleri yapacağız. Biz görevi devralırken 7 gün 24 saat halka hizmet götürme konusunda halka bir söz verdik. Bunu yapabilmek için personellerimizin yüksek bir motivasyonla çalışmalara dört elle sarılması gerekiyor. Belirtmiş olduğum konularda bundan sonra gerekli özen ve önemin gösterileceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

denetimler yapılmalı; disiplinli çalışılmalı suruç belediye başkanı hatice Çevik vatandaşlara söz verdik hizmet etmek için disiplinin şart olduğu şikayetlerin gelmemesi için denetimlerin yapılması