Aişeoğlu Dev Gross'tan vatandaşı sevindirecek indirimler!

TAKİP ET

Türkiye 'de yaşanan zamlardan sonra market market gezen vatandaşlara müjdeli haberi Aişeoğlu Dev Gross verdi.

Temel ihtiyaç ürünlere gelen zamlardan sonra ne yapacaklarını şaşıran vatandaşlar daha uygun fiyatlara nerden ürün temin etme  telaşına girdi.

Süper  Marketlere göre daha uygun fiyata ürün satan Aişeoğlu Dev Gross müşteri akınına uğradı.

Şanlıurfa’nın büyük market zincirlerinden biri olan Aişeoğlu Dev Gross sattığı ürünlerin diğer marketlere göre kaliteli ve daha uygun olması vatandaşların uğrak noktası haline getirdi.

“ŞANLIURFA DA KENDİ YÖRESİ KENDİ ÜRÜNÜMÜZÜ TANITMAKTAYIZ”

Şanlıurfa’nın kaliteli ürünlerini tanıttıklarını söyleyen Mustafa Aslan Dev Gross’un Şanlıurfa halkına sundukları fırsatları şöyle değerlendirdi. “Aişeoğlu Dev Gross'un açılışında bizde bulunup halkımıza hizmet sunmak için buradayız. Şanlıurfa da kendi yöresi kendi ürünümüzü tanıtmaktayız.

Nohudumuz, pirincimiz, mercimeğimiz, bulgurumuz hepsi bulunmaktadır. Tüm bakliyatlarla Şanlıurfa’mızın hizmetindeyiz bakliyat denilince akla gelen isim biziz şuan İstanbul, Bursa, İzmir, Ege tarafında bizim ürünlerimiz satış yapmaktadır. Hizmetimizin daha da alanını genişletmek için Urfa için çalışmaya devam etmekteyiz.”

“DEV GROSUN FİYATLARI ÇOK UYGUN DEVAMLI BURAYA GELİYORUZ”

Dev Gross’ta fiyatların uygun olduğunu ve daima Dev Gross’u tercih ettiklerini söyleyen İbrahim Bükmez da  “ Aişeoğlu Dev Grosun fiyatları çok uygun devamlı buraya geliyoruz Urfa’nın milli bir sermayesidir herkesin buraya gelip alışveriş yapmasını tavsiye ederim” ifadelerini kullandı.

“MARKETLERDE FİYAT DAHA YÜKSEK OLMASINDAN DOLAYI DEV GROSS'A GELİYORUZ”

Diğer marketlere göre Aişeoğlu Dev Gross’ta fiyatların yüzde 20- 30 arasında daha indirimli olduğunu aktaran Mehmet Erdoğan ise  “Fiyat konusunda dev Grosun fiyatları daha iyi ve uygun olduğu için buraya geliyoruz marketlerde fiyatların daha yüksek olmasından dolayı buradan alışveriş yapıyoruz herkese tavsiye ederim.” Şeklinde tavsiye de bulundu.

HEM KALİTE HEM UYGUN

Dev Gross’un diğer marketlere göre fiyat uygunluğu ve ürün kalitesinde çok iyi olduğunu ifade eden Hakkı Aslantop herkese Dev Gross’ta alışveriş yapmaya davet etti.

Hakkı Aslantop sözlerine şöyle devam etti. “Aişeoğlu Dev Gross kaliteli hizmet veren bir yer bizde zaten buranın esnafıyız arada bir buraya gelip alışveriş gelip yapıyoruz fiyatlar uygun herkese tavsiye ederim” dedi.

İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET

2018 yılından beri Şanlıurfa’da Aişeoğlu Dev Gross’un hizmet verdiğini söyleyen Şanlıurfa Haliliye İlçesindeki Aişeoğlu Dev Gross Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Aişeoğlu  her vatandaşın bütçesine göre ürün bulundurduklarını kalitede sınır tanımadıklarını belirti.

Saadet Aişeoğlu sözlerini şöyle sürdürdü” 2018 açılan bir yerel marketiz Gross  mantığıyla çalışıyoruz Saadet Aişeoğlu: “2018 açılan bir yerel marketiz Gros mantığıyla çalışıyoruz hem toptan hem de perakende satışlarımız mevcut öncelikle Urfa’daki yerel markalara önem veriyoruz şuanda da okul açılışı olduğu için kar oranlarımızı düşürüp uygun fiyata müşteriye ulaştırmaya çalışıyoruz bugünde yerel markamız Bekiroğlu etkinliği ile beraber sponsorluğuyla buluşturduğumuz pilav yemeği etkinliğimiz var bunları ara ara yapıyoruz yüzlerce insan burada pilav yemeğinin tadına bakıyor Bekiroğlu bulgurları da Şanlıurfa toprağından çıkan yerel bir markadır halkımızın da bu markalara sahip çıkıp bizlere desteklerini bekliyoruz Şanlıurfa’ya yatırım yapmaya devam ediyoruz sosyal sorumluluk projeleri ile de Şanlıurfa’da tutmaya çalışıyoruz dev Gros’un kurumsal marketlere göre yüzde 20 ile yüzde 30 arasında uygun satışlarımız oluyor.” Dedi

 DEV GROSS ŞEHRİMİZİN ÖNEMLİ BİR MARKALARINDAN BİR TANESİ”

Şanlıurfa’nın yerel markası Bekiroğlu ürünlerini halka ulaştıran Aişeoğlu Dev Gross’a teşekkür ettiğini söyleyen Bekir Bekiroğlu “ şehrimizin önemli bir markalarından bir tanesi diyen Bekir Bekiroğlu: “Bugün pilav etkinliğimiz oldu. Aişeoğlu Dev Gross şehrimizin  önemli bir markalarından bir tanesi özelliklede yerli sermayeyi desteklemesi açısından önemli bir markamız bizlerde firma olarak her türlü desteği verdiğimiz düşünüyoruz daha da desteklerimiz artıracağız yerel zincirlerin şehrimizin önemli dinamiklerinin gelişmesi bu şekilde aynı zamanda yerli üretiminde gelişmesi bizde firma olarak yerli üretime çok fazla önem veriyoruz hem mercimeğimiz hem nohudumuz hem de bulgur çeşitlerimizle önemli bir açığı kapatmaya çalışıyoruz umarım daha güzel çalışmalarla bu işin devamı gelir dev grosa bize böyle bir fırsatı verdikleri içinde teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Haber Mehmet KIRVAR

Aişeoğlu sondakika