Deva Partili Essum Aslan'a bir tepki de Başkan Yeşil'den

TAKİP ET

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Essum Aslan, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun 'AK Partili yakını olanların enkazın başına arama- kurtarma ekiplerini getirttiğini sahipsiz olanların enkazın altında kaldığını' söylemesinin yanlış olduğunu söylemesi üzerine Gelecek Partisi cenahından büyük tepki topladı.

Deva Partisi GMYK-GMKK üyesi-Teşkilat Bşk. Yardımcısı Essum Aslan, yaşanan depremde ilk müdahalelerin Ak Partililere yapıldığını iddia eden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun deprem bölgesinde yaptığı ziyaret esnasında ileriye sürdüğü “enkazda ilk önce Ak Partililer kurtarılıyor” sözlerinin ardından ittifakı olduğu masadaki Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Essum Aslan tarafından yalanlaması Gelecek Partisi üyeleri tarafından sert tepkiyle karşılandı.

Davutoğlu’nun deprem bölgesine yaptığı ziyaret sırasında “AK Partili yakını olanların enkazın başına arama- kurtarma ekiplerini getirttiğini sahipsiz olanların enkazın altında kaldığını” dile getirmesi Ak Parti ve MHP tarafından tepkiyle karşılanmasın yanı sıra Millet İttifakının içinde bulunan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Essum Aslan tarafından da aynı tepkiyle karşılandı.

GELECEK PARTİSİ URFA İL BAŞKANI ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Essum Aslan’ın deprem bölgesinde yaptığı röportaj esnasında  ''Burada enkazın altında kimin olduğunu kimse soramadı zaten. O canı oradan sağlıklı ve canlı çıkarmakla ilgili herkesin tek bir amacı vardı. Herkes can havliyle bir taşı kaldırabilir miyim bunu gördüm ben. Burada siyasi söylemlerden bahsettiğinizde insanların sadece size karşı nefret duygusunu artırıyorsunuz. Burada siyaset konuşamazsınız, enkazın altında kim olduğunu da konuşamazsınız. Herkes eşit şartlardaydı.” demesine Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil ateş püskürerek, Essum Aslan’ın Adıyaman’da sahada olmadığını şayet olsaydı depremzedelerin ne söylediğini anlardı. Dedi.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Essum Aslan’a şu sözler ile tepki gösterdi.”Essum Hanım Adıyaman'da Saha'da Olsaydı, Sayın Ahmet Davutoğlu'na Adıyaman'da Depremzedelerin ne söylediğini anlardı. Sayın Davutoğlu Adıyaman'da Depremzedelerin Söylediğini Sadece Kamuoyunu ile paylaşmıştır...”

“ESSUM ASLAN’DAN CEVAP GELDİ

Ak Parti ve MHP cenahına yakın sözler ile deprem hakkında konuşan Essum Aslan, Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil’e şu şekilde cevap verdi.” Abdullah Bey bir il başkanı olarak kesilmiş bölümleri izleyerek yorum yapmanız talihsizlik olmuş. Röportajın tamamını izlerseniz hata yaptığınızı siz de farkedeceksiniz.”

Aslan Urfa Haberler