Dicle EPSAŞ iftarda basınla bir araya geldi

TAKİP ET

Güneydoğu'da en önemli enerji şirketi olan Dicle EPSAŞ, Urfa'da görev yapan basın mensupları ile iftarda bir araya geldi.

Bir otelde basın mensupları ile bir araya gelen Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Avni Doğan, “Mübarek Ramazan ayı nedeniyle sizlere iftarda buluşmaktan sevinç duyarız, Ramazan Şanlıurfa'mız için huzur ve bereket getirmesini temenni ediyoruz" dedi.

Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak’ta 5.6 milyon kişiye hizmet verdiklerini söyleyen Doğan, 6 ildeki müşteri sayılarının yaklaşık 1,7 milyon olduğunu belirtti.  

‘ÖNCELİK MÜŞTERİ HİZMETİ…’

‘’Birinci önceliğimiz müşteri memnuniyetidir.” Diye ifade eden Müdür Avni Doğan, “Bunun için hizmet kalitemizi EPDK’nın belirlediği standartların üzerinde tutuyoruz. Bu çerçevede 6 il ve 49 ilçemizde her yıl müşteri hizmet noktalarımızın sayısını arttırıyoruz. 2016 yılında 60 olan müşteri hizmet noktalarımızın sayısını bu yılın ilk 6 ayında 68’e çıkardık. Bununla da yetinmeyerek hizmet noktalarımızın birçoğunun yerini müşterilerimize daha yakın olacak şekilde değiştirdik, tefrişatlarını yeniledik.‘’ dedi.

‘TEKNOLOJİK YATIRIMLARA AĞIRLIK VERİYORUZ’

Avni Doğan, Müşteri memnuniyetini artırmak için teknolojik yatırımlara da ağırlık verdiklerini kaydederek,  müşterilerinin internet üzerinden elektrik faturalarını yatırabilmelerine imkan sağlayacak düzenlemeyi de Temmuz ayından itibaren hayata geçireceklerini sözlerine ekledi. Genel Müdür Doğan, “Bu sayede müşterilerin fatura ödemelerini günün her saatinde, bizim internet sitemiz üzerinden güvenli bir şekil gerçekleştirebiliyor olacaklar.’’ ifadelerini kullandı.

İftar programına Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Avni Doğan, Dicle Elektrik Perakende Şanlıurfa Müdürü Şükrü Bereket, Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu ve İl Müdür Yardımcısı Murat Dursun ile bazı birim yöneticileri ve çok sayıda Şanlıurfa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.