Doktora şiddet son anda önlendi

TAKİP ET

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde nöbet başında olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları hekimi Uzm. Dr. İhsan Yıldırım, bir hasta yakını tarafından darp edilmek istendi. Olayı fark eden çalışma arkadaşları ve güvenlik ekipleri şahsa müdahale etti.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde nöbet başında iken hasta yakınları tarafından darp edilmek istenen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları hekimi Uzm. Dr. İhsan Yıldırım, hastane çalışanları ve polis tarafından fiziksel şiddet son anda önlendi. Hastane söz konusu olayın takipçisi olacağını açıkladı.

 

Hastanenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanemizde 03.01.2020 akşam saatlerinde mesai sonrası poliklinik hizmeti veren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları hekimlerimizden Uzm.Dr. İhsan Yıldırım fedakarca hizmet vererek çocuk hastaları muayene ve tedavi işlemlerini yaparken görevi başında iken bir hasta yakını tarafından fiziksel şiddet uygulanmaya çalışılmıştır.

 

Çalışma arkadaşları ve güvenlik görevlileri ve hastane polisi müdahale etmiş olup hekimimize fiziksel şiddet uygulanması engellenmiştir. Sağlık kurumlarında tüm sorumluluğu o anda sağlık hizmeti sunmak olan sağlık çalışanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor olayın hukuki takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.”

 

Şanlıurfa eğitim ve araştırma hastanesi Çocuk sağlığı ve hastalıkları hekimi uzm. dr. İhsan yıldırım doktora şiddet Şanlıurfa