DP Genel Başkanı Harran'da vatandaşlara seslendi

TAKİP ET

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'ya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Harran'da vatandaşlara seslendi.

Harran ilçesini ziyaret eden Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti Harran Belediye Başkan adayı Mehmet Özyavuz'la birlikte seçim otobüsüne binerek vatandaşlara seslendi. 31 Mart seçimleri için Harranlılardan destek isteyen Uysal, "Bu kıymetli topraklarda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Harran demek zafer demek, Harran demek kardeşlik demek. Tarihiyle, vatanseverliğiyle Harran her zaman bu kutsal toprakların takdirini kazanmıştır. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Türkiye’nin her yerinden olduğu gibi Harran’dan da gelecek zafer haberiyle hep birlikte sevineceğiz. Harran vatanını sever, Harran Başkanını sever. 31 Mart gecesinde Harran, Mehmet Özyavuz’u tekrardan Başkan yapacak. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum.” dedi.

dp genel başkanı harranda vatandaşlara seslendi 31 mart yerel seçim çalışmaları harran ilçesini ziyaret eden demokrat parti genel başkanı gültekin uysal mehmet Özyavuz