Dr. Süleyman Gök ziyaretlerini sürdürüyor

TAKİP ET

Ziyaretlerine ara vermeden devam eden, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Dr. Süleyman Gök'ün bu seferki adresi Şanlıurfa Habeşler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği oldu.

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte ayağının tozuyla sendika, kurum demeden ziyaretlerine devam eden Gök bu kez Şanlıurfa Habeşler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Sağlık alanında birçok başarıya imza atan, öne sürdüğü projelerle kamuoyunun dikkatini çeken Doktor Dr.Süleyman Gök, bir yandan hekimlik görevine devam ederken diğer yandan da Şanlıurfa başta olmak üzere ilçelerde  sivil toplum kuruluşları ve STK’ları ziyaret etmeye devam ediyor.

Sadece sağlık alanında sunduğu hizmetlerle değil, siyasi arenada da gösterdiği performansı ile dikkatleri üzerine çeken Gök çalışmalarının sürekli olacağının altını çizdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gök şunları kaydetti: “Şanlıurfa Habeşler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettik. Başkan Mehmet Gürbüzer ve akrabalarına bize göstermiş oldukları sıcak ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.” dedi.