Dr. Sunay'dan Urfa Değişim'e ziyaret

TAKİP ET

Uzun yıllar Urfa'da görev yapan Şanlıurfalı Dahiliye Uzmanı Dr. Müslüm Sunay, amcasının vefatı nedeniyle geldiği Şanlıurfa'da Urfa Değişim gazetesini de ziyaret etti.

İlk yerli televizyon olan ŞRT'nin kurucularından olan ve yıllardır Şanlıurfa'da Başhekim yardımcısı olarak hizmet eden Dr. Müslüm Sunay, amcasının vefatı nedeniyle geldiği Şanlıurfa'da Urfa Değişim gazetesini de ziyaret etti. Şu anda İzmir'de ikamet eden ve Şanlıurfa'ya gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Sunay, "Amcamın vefatı için Şanlıurfa'ya geldim, gelmişken Urfa Değişim gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kakız'ı da ziyaret ettim. Urfa Değişim gazetesinin yayın akışına baktığım zaman Şanlıurfa'da önemli bir açığın kapandığını görmüş oldum, yeni hedeflere doğru başarıların da elde edeceğini umuyorum." dedi.







Gerçekleştirdiği ziyaretten memnun kaldıklarını dile getiren Urfa Değişim gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kakız ise teşekkür ederek, Dr. Müslüm Sunay'ın amcasının vefatı nedeniyle kendisine başsağlığı diledi.  



dr. sunaydan urfa değişime ziyaret Şanlıurfalı dahiliye uzmanı dr. müslüm sunay İlk yerli televizyon olan Şrt in kurucularından olan urfa değişim gazetesinin yayın akışına baktığım zaman