Dün sallayanlar, bugün rozet taktı!

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl eski başkanı ve yönetim kurulu toplu şekilde Ak Parti'ye geçti.

Yeniden Refah Partisi’nin il eski başkanı aylar önce istifa ettiği sırada “Bizler Milli Görüşçüyüz. İstifa ettik ama başka bir partiye gitme şansımız yoktur. Bir düzenlenme yapılırsa ve partimizden bize bir görev düşerse de yapmaya hazırız. Yönetim, merkez ilçe ve gençlik kolları yani merkezin tamamı beraberiz.” Dediği sözleri yutarak Ak Parti’ye rozetini taktı.

Ak Parti’ye gecen Yeniden Refah Partisi İl eski başkanı ve  yönetim kurulunun rozetini Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi taktı.

Rozet törenini sonrasında açıklamalarda bulunanYeninden Refah Partisinin eski il başkanlarından  İsa Döğmeci, partiye katılması için yoğun çaba sarf eden Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı’ya teşekkür ederek şu sözleri sarf etti.”Yol arkadaşlarımızla beraber Ak Parti'ye geçişimiz için en baştan beri emek verip ilgilerini eksik etmeyen Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Halil Özcan'a, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sayın Abdurrahman Kırıkçı'ya ve İş İnsanı Sayın Bülent Sunay'a teşekkür ediyoruz.”

AkParti Sondakika