Durmuş: Hedefimiz şampiyon olmak

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, ligin 17. haftasında deplasmanda Bornovaspor'a 3-2 mağlup olarak sezonun ilk yenilgisini aldı.

Ligde 41 puanla en yakın rakibine 10 puan fark atan kırmızı-siyahlı ekip, liderlik konumunu koruma amacıyla Tepecikspor karşısında 3 puan almak için sahaya çıkacak.

DURMUŞ: ASIL HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Durmuş, Bornovaspor maçını geride bıraktıklarını belirterek, "17 hafta sonra namağlup bir takım olmaktan çıktık. Bu durum bizi tatlı bir hayalden uzaklaştırdı. Ancak asıl hedefimiz şampiyonluk. Puan farkıyla liderliğimizi sürdürüyoruz ve zihinsel olarak rahatsız olmuyoruz. Mağlubiyetin mazereti çok olabilir, ancak mazerete sığınmak istemiyoruz. Bornova takımıyla karşılaştığımızda çok agresif bir oyunla karşılaştık. Rüzgarın etkisiyle topu indiremedik ve erken bir gol yedik. Oyunu tutamadık. Ancak mağlubiyetler, galibiyetler için iyi bir fırsat olabilir. Eksik yönlerimizi gördük ve bu tür maçlara karşı daha planlı olmalıyız. Tepecik maçına odaklandık, hazırlıklarımıza başladık. Seyircimizin desteğiyle tekrar yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Karaköprü Belediyespor