Durmuş: Zor yine bir hafta olacak

TAKİP ET

Karaköprü Belediyespor, 2023-2024 sezonunda 3. Lig 3. Grup'ta mücadele ettiği Belediye Kütahyaspor'u 3-2 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Durmuş, 'Bu hafta Silivrispor'a gidiyoruz. Silivrispor da özel bir takım ve play-off'un içindeler. Zor yine bir hafta olacak' dedi.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Besim Durmuş, "Ligin boyu kısaldıkça heyecanımız ve tutkumuz artıyor" dedi.

Yüksek tempoda geçen mücadelenin farkında olduklarını ve buna göre hazırlandıklarını ifade eden Durmuş, şunları söyledi:

"Hafta sonu zorlu bir rakibe karşıydık. Kütahyaspor, bu ligin iddialı takımlarından biri. Maçı kazanmak için yüzde yüz odaklanmıştık. İki defa geriye gittik. Hem oyunumuz hem de zihinsel gücümüz olumlu olduğu için sezon sonunda tutkuyla oynadığımız ve karakterli oyuncularımız var. Bu da zihinsel gücümüzü daha sağlam hale getirdi. İki kere geriye düşmemize rağmen çabalamadan kendi oyunumuzu ortaya koyduk ve 3-2 kazanmayı başardık. Bu maç bizim için çok önemliydi. Bize destek veren taraftarlarımıza ve emeği geçen oyuncularımıza teşekkür ediyoruz.

Bu hafta Silivrispor'a gidiyoruz. Silivrispor da özel bir takım ve play-off'un içindeler. Zor yine bir hafta olacak. İnşallah orada kazanan bir performans sergileyerek kazanarak geri dönmek istiyoruz. Bu tek hedefimiz çünkü şampiyonluğa çok yaklaştık. Bunu başaracağız umarım. Haftanın sonu zihinsel olarak hazır hale geldiğimizde kazanan bir performans sergilemeye başlıyor."

Karaköprü Belediyespor, 23 Mart Cumartesi günü saat 13.00'te Silivri Stadı'nda Silivrispor ile karşı karşıya gelecek.

Karaköprü Belediyespor 3. Lig 3. Grup Silivrispor