Dusak, Erdoğan'a destek turuna devam ediyor

TAKİP ET

14 Mayıs'ta AK Parti 28. Dönem Milletvekili seçilen Prof. Dr. Abdurrahim Dusak, 2. tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi öncesi yoğun saha çalışmalarıyla dikkat çeken Dusak, 14 Mayıs’ın ardından hemşerilerine teşekkür etmek ve 28 Mayıs seçiminin önemini anlatmak için hız kesmeden çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Siverek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Dusak, hastane yöneticileriyle bir araya gelerek, Hastane Başhekimi İbrahim Halil Yavuzaslan’dan Siverek'teki sağlık hizmetlerine ilişkin bilgi aldı.

Milletvekili Dusak, 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek çalışmalarını Kışla Caddesi, Bahçelievler Mahallesi, Siverek Hatun Dere (Çeme jinike) Mahallesi, Siverek Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Beyaz Masa Birimi, Siverek Gümrük Han ve Kanlı Kuyu Meydanında sürdürdü. Vatandaşlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileten Dusak, 28 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin geleceği açısından önemini anlatarak, 28 Mayıs’ta yeniden yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Siverek’ten Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek desteği beklediklerini söyledi.

Destek ziyaretleri kapsamında AK Parti Şanlıurfa Miletvekili Prof.Dr. Abdurrahim Dusak'a, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Nedim Lale ve Yeniden Refah Partisi Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu eşlik etti.

14 Mayıs Prof. Dr. Abdurrahim Dusak