Duyarlı Başkan önce kurtardı sonra serbest bıraktı!

TAKİP ET

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Ulutaş, ikamet ettiği binaya giren çöl varanını çocuklardan kurtararak doğaya bıraktı.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bir binaya giren ve bitkin halde bulunan Çöl Varanı Yeniden Refah Partisi’nin Şanlıurfa’da tanınan simalarından Abdullah Ulutaş tarafından binadan çıkartılıp doğaya salındı.

Uyuşturucuyla mücadelenin yanında başarılı bir siyasi kariyere de sahip olan Abdullah Ulutaş, bu sefer duyarlı vatandaşlığını konuşturdu. Şanlıurfa’da ısınan havalardan dolayı gölge yerlere girmeye çalışan Çöl Varanını binada bulunan çocukların elinden kurtarıp daha sonra doğal yaşam alanına bıraktı.

Başkan Ulutaş’ın bu davranışı bina sakinleri tarafından taktir topladı. Yeniden Refah Partisi’nin Eyyübiye İlçe Başkan Yardımcılığı, Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Genel Merkez Gençlik Kolları Yurt Dışı Vatandaşlar İlişkiler Başkanlık görevlerinde de bulunan ve 28. Dönem Milletvekili aday adayı da olan Abdullah Ulutaş, örnek alınacak davranışı hakkında “ dünyanın sadece insanların yaşam alanı olmadığını hayvanların da bu dünyada hakkı olduğunu”  vurgulayarak hayvanlara karşı duyarlı olunması gerektiğini söyledi.

Çöl Varanı Ulutaş Başkanı