Efsane sahalara geri döndü!

TAKİP ET

23. 24. ve 25. Dönemlerde Ak Parti'den Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, siyaseti bırakmasına rağmen torunu 28.Dönem Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Eyüpoğlu için tekrar sahalara geri döndü.

Siyaset arenasında boy gösterdiği süre zarfında Şanlıurfa’yı adeta büyük noktalara taşıyan siyasettin duayen ismi Seydi Eyüpoğlu siyasetti bırakmasından sonra adeta bir teknik adam rolüyle Şanlıurfa siyasetine yön veriyor.  

İyi düzeyde Arapça ve Kürtçe bilen Eyyüpoğlu, özellikle kırsal mahallerde yaptığı ziyaretlerde ilk gün ki milletvekili sıfatıyla vatandaşlar tarafından karşılanıyor.

Ak Parti’nin Şanlıurfa’da güçlü olmasının kilit taşı olan Eyüpoğlu, 28. Dönem Milletvekilli adaylık teklifi almasına rağmen sırasını genç, dinamik, başarılı siyasetçi torunu olan İbrahim Eyüpoğlu’na devretti.

Tüm Türkiye’de “başın sıkışırsa dara Seydi Amcayı ara” sözüyle tanınan yardımsever, barışçıl, ve atılgan Eyüpoğlu, Ak Parti’nin Şanlıurfa’da eski günlerine dönmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Yaşarköy Kırsal Mahallesi’ne çıkarma yapan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Eyüpoğlu vatandaşlardan destek istedi. İbrahim Eyüpoğlü ,yaptığı ziyaret sonrası  vatandaşlara adeta ikinci Eyüpoğlu imajı verdi.  

Haber Mehmet KIRVAR 

Şanlıurfa akparti İbrahim Eyüpoğlu Seydi