Emin Yetim, esnafla bir araya geldi!

TAKİP ET

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Milletvekili Genel seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Küçük Evren Sanayi Sitesini ziyaret etti.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Küçük Evren Sanayi Sitesinde bulunan esnafları ziyaret etti. Ziyaret sırasında, esnafların sorunlarını dinleyen Yetim, onların talep ve önerilerini de not aldı.

Yetim’in Evren Sanayi Sitesine yapmış olduğu esnaf ziyaretine İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Sadık Köroğlu ve il ve ilçe teşkilat üyeleri eşlik etti.

Yetim, ziyaret sırasında esnafların en çok dert yandığı konuların başında işletme giderlerinin yüksek geldiğini belirtti. Yetim; esnafların, vergi ve sigorta primleri gibi zorunlu harcamaların yanı sıra, kira, elektrik, su gibi giderlerle de mücadele ettiğini ifade etti.

Yetim, bu sorunların çözümüne yönelik olarak İYİ Parti'nin seçim vaatleri arasında yer alan ekonomik destek paketlerine vurgu yaptı. Partisinin, KOBİ'lere yönelik vergi indirimleri, faizsiz kredi imkanları ve işletme giderlerinin desteklenmesi gibi bir dizi önlem önerdiğini söyledi.

Esnafların diğer talepleri arasında, altyapı eksiklikleri, ulaşım sorunları ve iş güvenliği konuları da yer aldı. Yetim, bu konularda da İYİ Parti'nin çözüm önerilerine değindi. Özellikle, bölgedeki altyapı eksikliklerinin giderilmesi için yapılacak yatırımların, bölgenin ekonomik kalkınmasına olumlu katkılar sağlayacağını ifade etti.

Ziyaret sırasında, esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Yetim, onların görüşlerini de dinleyerek, seçim çalışmalarına yönelik yeni stratejiler geliştirmeyi planladıklarını belirtti. Ayrıca Yetim, esnafların sorunlarının takipçisi olacaklarını ve seçildikleri takdirde, bölgenin ekonomik kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim