Emniyet personelleri piknikte buluştu

TAKİP ET

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve Şanlıurfa Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen piknik etkinliği, Çevik Kuvvet yerleşkesinde düzenlendi.

Çevik Kuvvet yerleşkesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel piknik etkinliğine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Oktay Ağbuga, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Şehit ve Gazi Aileleri ile Teşkilat mensupları ve aileleri katılım sağladı.

 

İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu etkinlikte misafirlerle tek ilgilenerek Birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şunları kaydetti; “Ülkemizin bütünlüğüne sahip çıkan ve üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi sürdüren teşkilatımız, ülkemizin her noktasında olduğu gibi Şanlıurfa’mızın da huzurlu bir şehir olması amacıyla büyük fedakârlık içinde görevlerini ifa etmektedir” dedi.

 

Konuşmasında Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un dizelerine yer vererek bu şuurla vatan toprağını, kamu düzeni ve asayişin güvenliği için gece-gündüz demeden görevi başında olan tüm teşkilat mensuplarına ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlik dileyen Tipioğlu, programa teşriflerinden dolayı herkese teşekkür etti. Etkinlik hazırlanan ikramların ve hediyelerin dağıtımı ile sona erdi.



 

Şanlıurfa emniyet müdürü veysel tipioğlu haberler son dakika piknik etkinliği