Engellilerle türküye eşlik etti

TAKİP ET

Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezini ziyaret eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Engellilerin koro olarak çaldıkları Karaköprü türküsüne eşlik etti.

Merkezdeki kursları ziyaret eden ve kurslar hakkında bilgi alan Başkan Baydilli, engelli vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezindeki engelli bireylerin oluşturduğu müzik korosu Başkan Baydilli'ye sürpriz yaparak 'Karaköprü Narlıktır' parçasını çalarken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de şarkıya eşlik etti. Başkan Baydilli sürprizleri nedeniyle koro üyelerine teşekkür etti.

Engelli bireylerin hayata tutunmasında önemli bir görev alan Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezine bir ziyarette bulunarak engelli vatandaşlarla buluştuklarını dile getiren Başkan Baydilli, merkezde çok değerli faaliyetlerin yürütüldüğünü kaydetti.

Başkan Baydilli, "Büyükşehir Belediyemizin faaliyete geçirdiği Engelli Koordinasyon ve Yaşam Merkezinde  belediye meclis üyemiz İbrahim Tapışık'ın davetlisi olarak geldik ve buradaki engelli vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Burada engelli kardeşlerimize yönelik verilen kursları, onlar için açılan sağlık merkezlerini, sosyal ve kültürel faaliyetleri gördük ve bu tarz bir yapının Şanlıurfa'mızda bulunmasından dolayı mutluluk duyduk. Engelli bireylerin hayata tutunması, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunması, meslek sahibi olarak istihdam edilmesi adına güzel çalışmalar yürütülüyor" diye konuştu.







Etkinliklere katıldı

Karaköprü'de yapılan Ramazan etkinliğine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de eşi Güler Baydilli ve çocuklarıyla katıldı. 

Ramazan etkinliğinde konuşan Başkan Baydilli, Ramazan ayında bu tür etkinliklerle vatandaşları buluşturdukları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Bu programı böyle tıklım tıklım doldurduğunuzu görmek bizi çok mutlu ediyor. Bu programlarda özellikle çocukların eğlenmesini, mutlu olmasını sağlamak bize ayrıca mutluluk veriyor. 11 ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşlarımızın iftar sonrasını değerlendirmesi için bu tür programları gerçekleştiriyoruz. Burada sizleri çeşitli etkinliklerle buluşturuyoruz. Bu programlarda emeği geçen tüm personelimize ve katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" diyerek Ramazan ayı boyunca etkinliklerin süreceğini kaydetti.

Karaköprü Belediyesi Ramazan etkinlikleri Cuma günü Yaşam sokağında teravih namazı sonrası Nasrettin Hoca, İbiş tiyatro oyunları ve animasyon gösterileriyle devam edecek.



 

engellilerle türküye eşlik etti engelli koordinasyon ve yaşam merkezi ramazan etkinliği 11 ayın sultanı ramazan