Engellinin de motosikletini çaldılar

TAKİP ET

Şanlıurfa'da hırsızlar, çalışarak biriktirdiği parayla motosiklet alan engelli gencin motosikletini çaldı. Duruma çok üzüldüğünü ifade eden engelli genç, elini, ayağını çaldıklarını söyledi.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde ikamet eden engelli Ömer Yüksel'in motosikleti çalındı. Engelli haliyle çalışarak biriktirdiği paralarla aldığı motosikletinin çaldığını söyleyen Ömer Yüksel, "O motosiklet benim elim, ayağımdı. Elimi, ayağımı çaldılar." dedi.

Ömer Yüksel, çalıştı, para biriktirdi ve ulaşımını kolaylaştıran engellilere uygun bir motosiklet aldı. Motosikletini her akşam evinin önündeki korkuluklara kilitleyen Ömer Yüksel, sabah kalktığında motosikletinin çalındığını fark etti ve ardından polise haber verdi.

Olay yerinde güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, motosikleti çalan hırsızların 4 kişi olduğunu tespit etti. Polis, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Motosikletinin çalınmasına çok üzüldüğünü söyleyen Ömer Yüksel, “Biz zaten şehrin her tarafında özgürce gezemiyoruz. Önümüzde bir sürü engel var. Bu motosiklet ile az da olsa bu engelleri aşıyordum. İstediğim yerlere gidiyordum. Ancak bu hırsızlar bana bunu çok gördüler ve motosikletimi çaldılar. O motosiklet benim elim ayağımdı. Ben yetkililerden yardım bekliyorum. Motosikletimin bulunması için bana yardımcı olsunlar” dedi.