Erbakan, Şanlıurfa'da halkla buluştu

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin mitingine katılmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine saylı günler kala Şanlıurfa’daki siyasi partiler arasındaki rekabet hız kesmeden sürüyor.

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin mitingine katılmak ve adaylarına destek vermek üzere Şanlıurfa'ya geldi.

Erbakan, Saat 14:00’de Şanlıurfa Abide Kavşağı Nevali Otel arkasında düzenlenen mitingde halka bir araya gelecek.

Alınan bilgiye göre, Siverek ve Viranşehir’de yollar tıkanmış miting alanında ise 160 bin kişi olduğu söyleniyor.

Mitingin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için çevrede geniş güvenlik önlemlerinin alındı.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın gündeminde ekonomi vardı. Emeklilerin zor zamanalar geçirdiğini ve her gün gelen zamların emeklinin yaşamanı zorlaştırdğını kaydetti.

"Yeniden Refah Şanlıurfa ve Türkiye’de yanardağ olup patlayacak"
Şanlıurfa’nın ilk olarak 1984 yılında Milli Görüş belediyeciliği ile tanıştığını söyleyen Erbakan, “Peygamberler şehri Şanlıurfa'mız, Hazreti Eyüp Aleyhisselamın şehri, Hazreti İbrahim Aleyhisselamın şehri Şanlıurfa’mız. Hazreti İbrahim Aleyhisselamın zulme karşı dik duruşunun ve tevekkülün sembolü, Hazret i Eyüb Aleyhisselamın sabrının sembolü Şanlıurfa’mız, Milli Görüşün, hak davanın merkezi ve kalesi Şanlıurfa’mız. Selam olsun Şanlıurfa’ya, selam olsun Şanlıurfalılara, selam olsun Milli Görüşçülere. Şanlıurfa daha 1984’te Milli Görüş belediyeciliğiyle tanıştı. Şimdi 40 sene sonra 31 Mart’ta Milli Görüş belediyeciliği ile yeniden buluşacak Allah’ın izniyle. Mehmet Kasım Gülpınar’ın başkanlığında Milli Görüş belediyeciliği başlayacak. Hazreti İbrahim Aleyhisselamın davası, Milli Görüşün şahlanışı, Hazreti İbrahim Aleyhisselamın şehri Şanlıurfa’dan başlayacak ve Milli Görüş, Yeniden Refah Şanlıurfa’da ve Türkiye’de yanardağ olup patlayacak, bir kez daha şahlanacak ve bu aziz milletin derdine derman olacak inşallah” ifadelerini yer verdi.

Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kasım Gülpınar, yerel seçimlere dair açıklamalarda bulundu. 

Erbakan, Şanlıurfa’da halkla bir araya gelecekhttps://t.co/jJyNC1z5YO#şanlıurfa #yerelseçim #siyaset #miting #vatandaş #siyasiparti 12 PKK'lı Karabük @ErbakanFatih @rprefahpartisi @rprefahurfa @kasimgulpinarr @nihatcftc @MehmetEkinci63 pic.twitter.com/wxROTivV4Y

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) March 23, 2024

Erbakan Şanlıurfa