Erdoğan, "Halfeti'ye gelenlerin başımızın üstünde yeri var"

TAKİP ET

Ankara'da düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım günlerinde Urfa Değişim Gazetesi ve Söz Ajans mikrofonlarına konuşan Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, 'Halfeti'ye gelenlerin başımızın üstünde yeri var. Halfeti'yi tanımak ve tanıtmak bizlere mutluluk veriyor' dedi.

Şanlıurfa Vakfının organizasyonunu yaptığı Ankara’da bulunan tüm Şanlıurfa Derneklerinin desteğiyle; Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir ve tüm ilçe Belediyeleri, Kaymakamlıklar, STK’lar ve Şanlıurfalı Sanayicilerin katılımıyla devam eden tanıtım günlerinin 3. gününde de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Yoğunluğun çok fazla olduğu alanda kentin yöresel lezzetleri, tarihi ve kültürel güzellikleri tanıtılıyor. Urfa tanıtım günlerine katılan ilçelerden biri olan Halfeti, misafirlerini ağırlıyor.


Halfeti’yi tanıtmak bize ayrı bir zevk veriyor
Misafirlerin bir dakika bile yalnız bırakmadığı Halfeti standında Halfeti’nin güzellikleri tanıtılıyor. Gelen misafirlerle birebir ilgilenen Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, daha sonra basın standının olduğu yerde Urfa Değişim Gazetesi ve Söz Ajans’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Halfeti’yle ilgili konuşan Kaymakam Erdoğan,  15-18 Eylül tarihlerin arasında Ankara’da düzenlenen Şanlıurfa tanıtım günlerine Halfeti olarak katılmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.  Ankara’daki ve tüm Türkiye’deki hemşerileri burada birleştirmek beraber bir şeyleri paylaşmak şansı Ankara’da şu anda ellerinin altında olduğunu söyleyen Kaymakam Erdoğan, “ Vatandaşların yoğunluğu, ilgisi alakası harikulade şu anda. Halfeti’den gelenler Ankara’da bulunan hemşerilerimiz Halfeti’den esintileri hissettirmemiz şuan mümkün. Pazar günü gece geç saatlere kadar sürecek. Gelenimiz gidenimiz çok ama her gelenin Halfeti’den uğurlamak, Halfeti’yi tanıtmak bize ayrı bir zevk veriyor. Halfeti’de 3. Haftamız. Gördüğümüz ilgi ve alaka ciddi bir Halfeti özelinde kültürel ve turistik açıdan bir turist akını yaşanıyor. Yerli ve yabancı bunları görme fırsatımız oluyor. Göl turizmiyle, tekne turizmiyle karagülü yetiştiren tek memleket olması vesilesiyle ciddi bir ilgi var. Bu ilginin üstüne daha fazla ne kadar katabiliriz diye düşüyoruz. Yeni yeni tanıyorum. Umarım bir yabancı olarak geliriz evin evladı olarak gideriz. Bir Halfetiliyiz artık. Halfeti bir adım öne getirmek için neler yapabileceğiz onu görüşeceğiz ”diye konuştu. 


“Yoğunluk aslında bizi korkutmuyor sevindiriyor”
Misafirlerin yoğunuyla ilgili de konuşan Erdoğan, “ Halfeti standımıza gelen vatandaşlardan duyduğumuz ortak bir cümle var. Burada ikramlarınız hiç bitmiyor mu diye. Burada gelen herkesin başımızın üstünde yeri var diyoruz. Yoğunluk aslında bizi korkutmuyor sevindiriyor. İlgi alakalı olmak Halfeti’yi tanıtmak açıkçası bizim görevimiz. Bu görev için buradaki arkadaşlarımız hazır bir şekilde bekliyoruz” diye konuştu.

Ankara Şanlıurfa Tanıtım günleri Urfa Değişim Gazetesi Söz Ajans Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan Halfeti haber son dakika gündem