Erdoğan'ın doktoru Urfalı başkanı yerin dibine soktu!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru ve eski vekillerden Turhan Çömez, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin görevden alınan eski başkanı Urfalı Melih Gökçek'i uyutmayacak sözler sarf etti.

Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Türkiye’ye F16’lar konusunda yeni şartlar getirdi. Getirilen şartları eleştiren Turhan Çömez, “ABD’den F16’larla ilgili yeni şartlar: YPG/PYD’ye karşı kullanamazsınız. Yunan adaları (işgal ettikleri dahil) üzerinde uçamazsınız. Finlandiya ve Norveç in NATO üyeliğine onay vermek zorundasınız. Dünya lideri olmak böyle bir şey demek ki…” dedi.

Çömez’e yanıt veren Urfalı Melih Gökçek, “Kına yak... Çömez… Ben sana nişadır göndereyim dene…”dedi.

Bunun üzerine Çömez, “Sana sürdüğüm nişadırlar çok işe yaramış anlaşılan İ. Melih. Belli ki yeniden istiyorsun. Seçime kadar sabret, çok alışkanlık yaptıysa daha erken de müdahale edebilirim. İyi bir kolorektal (makat bölgesi ve kalın barsak) cerrahı olduğumu biliyorsun. Çekinme, ara beni.” şeklinde konuştu.

PEKİ HERKESİN MERAK ETTİĞİ NİŞADIR SÜRMEK NEDİR?

Nişadır sürmek, deli dana gibi gezinip duranlar için kullanılan bir tabir. Nasreddin Hoca’ya atfedilen bir fıkrada Hoca, eşeğin koşması için kıçına nişadır sürer, koşan eşeğe yetişemeyince bu sefer kendisi de kıçına nişadır sürer.

Gökçek Çömez