'Eski değil, halen Ralliciyim!'

TAKİP ET

CHP Siverek Belediye Başkan adayı Fatih Bucak'ın eşi Burcu Çetinkaya, haberlerde eski rallici diye yazılmasından rahatsız oldu. Çetinkaya, "Ben eski değil, halen ralliciyim" dedi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Siverek Belediye Başkan adayı Fatih Bucak'ın gözaltına alınarak serbest bırakılmasının ardından Bucak'ın eşi Burcu Çetinkaya, sosyal medya hesabından Ajda Pekkan'ın 'Yeniden Başlasın' şarkısını paylaşması dikkat çekmişti. Bunun üzerine medyada yer alan haberlerde Burcu Çetinkaya, eski Rallici olarak yazılmıştı.

Yazılan haberlerin 'Eski Rallici' söylemlerinden rahatsız olan Fatih Bucak'ın eşi Burcu Çetinkaya, konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı. Halen rallici olduğuna dikkat çeken Burcu Çetinkaya, "Yalnız eski rallici değilim, çünkü hala yarışıyorum. 2018 yılında en son WRC Türkiye’de yarışan tek Türk kadın pilotum. Bu da çok sevdiğim bir şarkı. 2019 yarışlarına da aynı ilgiyi bekleriz." dedi.

'Siz eski dedikçe ben yarışacağım'

Çetinkaya, bir diğer paylaşımında, "Siz eski dedikçe ben yarışmaya devam edeceğim. Siz gözlerinizi kapasanız imaj öldürmeye çalışsanız da ben yarışacağım. 11 Nisan Team Art olarak İstanbul Kültür Üniversitesi’ne bekleriz aynı ilgiyi." ifadelerini kullandı.