Eski futbolculara borçlar ödeniyor

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'un yeni yönetimi kulübün borçlu olduğu eski futbolcularla iletişime geçerek, 6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağını ortadan kaldırmak için çalışmalara başladı. Kulüp ilk olarak Banahane'nin gecikmiş borçlarını ödedi. Ardından Tomic ve Marc ile görüşmelere başladı.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre ile Şanlıurfaspor’a yeni başkan seçilen Mehmet Yılmaz ve ekibi kulübün eski borçlarını ödemek için çalışmalara başladı. Kulüp başkanı ilk olarak eski futbolculardan Emmanuel Oseı Banahane ile iletişim kurdu ve futbolcuya olan borcu ödeyerek kesinleşen 6 puan silme ve 2 dönem transfer yasağı tehlikesini ortadan kaldırdı.

 

Eski futbolculara olan borçlar nedeniyle kulübe gelmesi ihtimal olan -6 puan cezası ile 2 dönem transfer yasağının önüne geçmeye çalışan yönetim son olarak  kulübün 280 bin euro borcu olduğu eski futbolcu Vjekoslav Tomic ve 400 bin euro borçlandığı Ovidıu Andreı Marc'ın avukatları ile görüşmeye başladı.

 

Yönetim  iki futbolcuya da olan borcu ödemesi halinde 6 puan silme  ve 2 dönem transfer yasağı tehlikesi ortadan kaldırılacak.

İşte Şanlıurfaspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklama;

“FIFA'dan -6 puan ve 2 dönem transfer yasağı cezası kesinleşen, eski futbolcumuz Ovidıu Andreı Marc'ın 400.000 Euro olan borcu ve yine eski futbolcularımızdan Vjekoslav Tomıc'in 280.000 Euro olan borcu için Başkanımız Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulumuzun girişimleri ile futbolu ve futbolcu avukatıyla görüşmelere başlanmış olup, ödeme konusunda olumlu gelişmeler yaşanmaktadır.

Takımın önünde büyük bir engel teşkil eden bu borçlar çözülmek üzere olup kamuoyuyla en kısa zamanda paylaşılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

Mehmet Halhalli / Urfa Değişim

 

ovidıu andreı marc Şanlıurfasporun yeni yönetimi vjekoslav tomic Şanlıurfaspor