Eski hastane binaları nasıl değerlendirilecek?

TAKİP ET

Hastanelerde İletişim ve Tanıtım Birimleri toplantısı için Şanlıurfa'da incelemelerde bulunan Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi Kılıç ve Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu atıl durumda olan hastane binalarını da inceledi.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Rahmi Kılıç ve Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Sırrı Kotanoğlu'nun da katılımıyla Şanlıurfa’da gerçekleştirilen İletişim ve Tanıtım Birimleri Bölge toplantısında atıl durumda olan eski hastane binaları da ele alındı.



Şanlıurfa'daki hastaneleri ziyaret eden Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Rahmi Kılıç ve Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sırrı Kotanoğlu, atıl durumda olan hastane binalarını ve Şanlıurfa Şehir Hastanesi ile ilgili de bilgi aldı. Şanlıurfa'da sağlıktaki ihtiyaçların karşılanması için eski hastane binalarının da değerlendirilmesi için Şanlıurfa Sağlık İl Müdürü Emre Erkuş konu ile ilgili bilgi verdi.



Atıl durumda olan hastane binalarının nasıl değerlendirileceği ile ilgili kamuoyuna herhangi bir açıklama yapılmazken, eski binaların ne amaçla kullanılacağı ise merak ediliyor.  

 

eski hastane binaları nasıl değerlendirilecek? hastanelerde İletişim ve tanıtım birimleri toplantısı kamu hastaneleri genel müdürü prof. dr. rahmi kılıç kamu hastaneleri genel müdür yardımcısı uzm. dr. mustafa sırrı kotanoğlu