Eski il başkan yardımcısına yeni görev

TAKİP ET

Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa il Başkan yardımcılığı görevini yapan İbrahim Halil Çelik'e yeni görev verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Şanlıurfa il başkan yardımcısı olan İbrahim Halil Çelik ULUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Nezaket Emine Atasoy tarafından Güneydoğu Anadolu Bölgesi Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu Başkanı seçildi.

"ŞEHRİMİZİN KALKINMASI İÇİN ŞANLIURFA’YA KÖPRÜ OLACAĞIZ"

Urfa Değişim mikrofonlarına konuşan Başkan Çelik Şanlıurfa’da yatırımcıların önünü açmak için çalışmalarının olacağını söyleyerek şunları kaydetti: “Beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. İşsizlikle boğuşan Şanlıurfa’da vatandaşlarımızın iş imkânına sahip olması ve şanlı şehrimizin kalkınması için Şanlıurfa’ya köprü olacağız. Vatandaşlarımız artık başka illerde çalışmayacak, çocuklarımız eğitimlerinden geç kalmayacak” dedi.

"YATIRIMCILARIN ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ"

Sözlerini şu şekilde sürdüren Başkan Çelik “Ben bölgem için, şehrim için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım tüm yatırımcıların önünü açmak için çalışmalarımız hızla devam edecektir.” diyerek sözlerini noktaladı.