Eski model hayatındaki boşluğu İbo ile doldurmuş!

TAKİP ET

Sık sık kadınlarla ve ilerleyen yaşında yaptığı evliliklerle gündeme gelen Şanlıurfalı Türkücü İbrahim Tatlıses, eski manken Ayşegül Yıldız ile yaşadığı evliliğin temelinde yaşanan nedenlerle gündeme geldi.

16 yaşında Bodrum’da İbrahim Tatlıses ile tanıştığını ve 19 yaşında ilişkilerinin başladığını söyleyen eski model Ayşegül Yıldız , boşlukta olduğu için Urfalı türkücü ile evlendiğini söyledi.

Katıldığı televizyon programında hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan eski model Ayşegül Yıldız, babasının erken yaşta kaybettiği için kendisini boşlukta hissettiğinden dolayı İbrahim Tatlıses ile evlendiğini belirti.

Miss Turkey güzellik yarışmasında 4. olan Yıldız'ın hayatı, "Fırat" dizisinin Bodrum'daki çekimleri sırasında 16 yaşında olduğu zaman  İbrahim Tatlıses ile tanışan eski model Ayşegül Yıldız 19 yaşında Tatlıses ile ilişkiye başladıklarını ifade etti.

Yıldız, katıldığı programda eski eşi İbrahim Tatlıses ile neden evlendiğini ilk kez açıkladı.

16 yaşında Bodrum’da İbrahim Tatlıses ile tanıştığını ve 19 yaşında ilişkilerinin başladığını söyleyen Yıldız, İbrahim Tatlıses ile evlilik sorusuna ise  "Çok küçük yaşta babamı kaybettim, belki de babama bu kadar düşkün olduğum için hayatımdaki boşluğu İbrahim bey ile doldurmak istedim babam hayatta olsa muhtemelen böyle bir ilişkim olmazdı” sözleriyle cevap verdi.

Türkücü İbrahim Tatlıses eski manken Ayşegül Yıldız