Eski Şanlıurfa milletvekili hayatını kaybetti

TAKİP ET

Önceki dönem Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan'ın tedavi gördüğü hayatını kaybetti.

24, 25, 26, 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

Uzun süredir Ankara'da bir hastanede tedavi gören Özcan hayatını kaybetti. Özcan'ın hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğarken, sosyal medyada da çok sayıda paylaşım yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özcan'ı hastanede ziyaret ederek baş sağlığı dilemişti.

Sosyal medyada paylaşılan başlıca baş sağlığı mesajları şöyle:

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri: "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun 24.25.26.27. Dönem Şanlıurfa Milletvekilimiz dava,yol arkadaşım Halil Özcan’ın kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim mekanını cennet, makamını âlî eylesin."

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı: İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi raciun. 24, 25, 26, 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekilimiz Halil Özcan ağabeyin tedavi gördüğü hastanede Hakk'a yürüdüğünü teessürle öğrendiğim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Şanlıurfamızın ve teşkilatımızın başı sağolsun. Mekanı cennet, makâmı âli olsun inşallah.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal: Ak Parti Önceki Dönem Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan’ın, tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Prof.Dr. Abdurrahim Dusak: "24, 25, 26 ve 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Sayın Halil Özcan’ın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Sayın Özcan’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine metanet ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun."

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Hikmet Başak: Şanlı şehrimizin siyasetçilerinden, dava ve yol arkadaşım olan, TBMM'de 24., 25., 26. ve 27. dönemlerde milletvekilliği ile İdare Amirliği görevinde bulunan Sayın Halil Özcan’ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberini öğrenmiş bulunuyorum. Merhume Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili Bekir Bozdağ: Tedavi gördüğü hastanede Hakk’a yürüyen önceki dönem Şanlıurfa milletvekilimiz Halil Özcan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Rabbim, merhameti ve mağfireti ile muamele eylesin Mekanı cennet, makamı âlî olsun,inşallah.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: Mütevaziliği ve sevilen kişiliği ile Şanlıurfamızı dört dönem Gazi Meclisimizde temsil eden Halil Özcan Vekilimizin vefat haberini üzülerek öğrendim. Rabbim makamını âli, mekanını cennet eylesin inşallah.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat: Önceki dönem Şanlıurfa Milletvekilimiz Halil Özcan’ın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş: Acımız büyük. Şanlıurfa ve bölge siyasetinin önemli ismi ağabeyim, Milletvekilimiz, büyüğümüz Halil Özcan'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kalbi her daim Şanlıurfa için atan, dürüst, adil ağabeyime Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun İnşallah.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli: 24.25.26.27. Dönem Şanlıurfa Milletvekilimiz Sn. Halil Özcan'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım... Halil Özcan ağabeyimize Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum... Mekanı cennet Makamı Âli olsun...

Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Şanlıurfa Şanlıurfa haberleri