Eskimo serüveni Şanlıurfaspor'u şahlandıracak

TAKİP ET

Trendyol 1.Lig'de bu sezon mücadele eden Astor Enerji Şanlıurfaspor'un göğüs sponsoru XKoren Electric oldu. Firmanın sahibi yoksul bir aileden geldiği öğrenildi. Eskimo satarak bugünlere gelen şirket yöneticisi yeni sezon Şanlıurfaspor'a sponsor desteği verecek.

Astor Enerji Şanlıurfaspor, yeni sezonda göğüs sponsoru XKoren Electric firması oldu. Elektrik ürünleri üretimi ve dağıtımı konusunda adından bahsettiren firma yeni sezonda Şanlıurfa temsilcisine sponsor desteği verecek. XKoren Electric firması yöneticisinin dar gelirli bir aileden bugünlere geldiği öğrenildi. Eskimo satarak bugünlere gelen şirket yöneticisi bu sezon Şanlıurfaspor’u şahlandıracak.

Özel bir otelde düzenlenen sponsorluk lansman toplantısına, Vali Hasan Şıldak,  Büyükşehir Belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  AK Parti il başkanı Ali İhsan Delioğlu,  Şanlıurfaspor Kulüp Başkan Haçim İzol, Şanlıurfalı Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan, taraftar dernekleri, futbolcular ve kulüp yöneticileri katıldı.

Şanlıurfalı Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan, göğüs sponsorluğu toplantısında yaptığı açıklamada Şanlıurfaspor'a 19 milyon TL destek vereceklerini söyledi. 

XKoren Electric, elektrik sektöründe dünya çapında tanınan bir marka olarak biliniyor. Firmayı, sürdürülebilir enerji çözümleri, yenilikçi ürün tasarımları ve müşteri odaklı hizmetleriyle öne çıkan bir şirket olarak tanımlamak mümkün. Şanlıurfaspor'un bu prestijli firmayla sponsorluk anlaşması yapması, kulübün ulusal ve uluslararası arenada daha fazla tanınmasına ve güçlenmesine katkı sağlayacak.

Trendyol 1.Lig Astor Enerji Şanlıurfaspor XKoren Electric