'Eyyübiye'yi daha iyi noktaya taşıyacağız'

TAKİP ET

Eyyübiye Belediyesi, 2020 Hizmet Planlama Koordinasyon Toplantısına ev sahipliği yaptı. Eyyübiye Belediyesi'nin 270 günlük faaliyetleri ile taleplerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Kuş, 'Gece gündüz demeden çalıştığımız Eyyübiye'mizi el birliği ile daha iyi noktalara taşıyacağız.' dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Eyyübiye Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 2020 Hizmet Planlama Koordinasyon Toplantısı, Eyyübiye Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda düzenlenen ve Eyyübiye Belediyesi’nin 270 günlük faaliyet raporu ile taleplerinin görüşüldüğü toplantıya; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mahmut Kırıkçı, Genel Sekreter Yardımcıları, Genel Müdürler, Daire Başkanları, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile Birim Müdürleri katıldı.

Eyyübiye Belediyesi’nin 2020 yılı içinde hayata geçirmeyi planladığı projelerin de konuşulduğu toplantıda sunum yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 2020 yılının Eyyübiye yılı olacağını belirtti. Başkan Kuş konuşmasında, “Gece gündüz demeden çalıştığımız Eyyübiye’miz için Büyükşehir Belediyemizden taleplerimiz olacak.” dedi.



Toplantının açılışında konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ise birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, “Geçmişte yani Büyükşehir Belediyesine geçişten sora Büyükşehir Belediye Başkanı ile İlçe Belediye Başkanlarını bir türlü bir araya getiremedik, yapılacak işin Büyükşehir Belediyesine mi ait yoksa ilçe belediyesine mi ait olduğunu hem vatandaşlar hem biz kavrayamadık. İnşallah bu tür toplantılardan sonra sorun ortadan kalkacak. Çünkü hepimiz aynı davanın adamalarıyız. Bütün sorunlar hepimizin sorunu, gerek Büyükşehir, gerek ilçe belediyesi, gerekse siyasilerin sorunu ve sahadada bir birimizi desteklememiz lazım.” diye konuştu.



Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise “Toplantımızın konsepti belli her iki taraf Meclis üyelerimiz, birim amirlerimiz Büyükşehir Belediyesi olarak daire başkanlarımız ve müdürlerimiz bir araya geliyoruz. Neticede burada Eyyübiye’yi masaya yatırmış olacağız. Burada yaptığımız toplantılarda şu çıkıyor, efendim bir kısım işlerimizin de Ankara’da takip edilmesi gerektiğini görüyoruz ve istişare ediyoruz. İnşallah el birliği ile Eyyübiye’mize yakışır hizmetleri bir bir getireceğiz.” ifadelerini kullandı.



 

‘eyyübiye’yi daha iyi noktaya taşıyacağız’ Şanlıurfa büyükşehir belediyesi eyyübiye belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 2020 hizmet planlama koordinasyon toplantısı