Faraç " Ahmak sözcüğün yargının önüne götürülmesi demokrasiyi yaraladı"

TAKİP ET

Şanlıurfalı Gazeteci Yazar Mehmet Faraç katıldığı televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Faraç Ahmak cümlesinin medyada kullanılması, direk yargının önüne götürülmesi böyle sert bir karar alınması demokrasiyi yaraladı toplumun vicdanını ağır biçimde yaraladı ve ortaya kahramanlar çıkardı' dedi.

Duygu Çuhadar’ın Beyaz TV’de hazırlayıp sunduğu “Deri Gündem” önceki akşam yine gündemi belirledi. Şanlıurfalı Gazeteci Yazar aynı zamanda Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Mehmet Faraç, Zihni Çakır ve Şebnem Oruç’un konuk olduğu programda gündemi dair konular masaya yatırıldı.


Uzun yıllar birçok ulusal kanalda çeşitli programlara katılan hemşerimiz Mehmet Faraç İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen siyasi yasak, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve altılı masa konularında önemli açıklamalarda bulundu.
Duygu Çuhadar’ın gündeme dair sorularını yanıtlayan Faraç İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen siyasi yasak ilgili karar bekleniyordu. İmamoğlu bu noktada daha önceden bir hazırlık yapmıştı “ dedi.


Altılı masanın verilen siyasi yasak ve hapis cezası sonrasında daha güçlendiğine dikkat çeken Faraç” Yani çocukların, insanların duymaması gereken hakaretler havada uçuştu. Liderler, vekiller ağza alınmayacak küfürler yaptı. Ahmak cümlesinin medyada kullanılması, direk yargının önüne götürülmesi böyle sert bir karar alınması demokrasiyi yaraladı toplumun vicdanını ağır biçimde yaraladı ve ortaya kahramanlar çıkardı” dedi.

Şanlıurfalı Gazeteci Yazar Mehmet Faraç Mehmet Faraç televizyon programı Ahmak cümlesinin medyada kullanılması ekrem imamoğlu