Faruk Çelik'in eski danışmanın 3 eşi olduğu ortaya çıktı!

TAKİP ET

2011 ve 2015 Genel seçimlerinde Şanlıurfa'yı parlamentoda temsilen eden Faruk Çelik 1 Mayıs 2009'da yapılan kabine değişikliğinde, Din İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanlığı'na atanmasıyla kendisine danışman olarak aldığı Ali Yüksel'in 3 defa evlendiği ortaya çıktı.

14 Mayıs'taki genel seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nden Konya Milletvekili seçilen Ali Yüksel’in, yıllar önce 3 eşi olduğu ortaya çıktı.

Ali Yüksel, '4’üncü eşe de sıcak baktığını' ifade etmişti. Avrupa Milli Görüş Teşkilatı’nda genel sekreterlik ve genel başkanlık görevlerinde bulunan Yüksel, 2009’da Devlet Bakanı Faruk Çelik’in de danışmanlığını yaptı.

Yüksel’in üçüncü eşi Dilber Yüksel ise bir kitap çalışması için verdiği röportajda, eşine 11 yaşındayken âşık olduğunu söylemiş, 4. evliliği de 'hakkı' olarak yorumlamıştı.

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü, Medeni Kanun’u ihlal etmiş bir kişinin parlamentoya taşındığını söyledi. Güllü, "Bu şahısın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunması hatadır, kusurdur, suçtur ve kadınlar adına ihlaldir" dedi.

Çelik Yüksel Danışman Sondakika Din İşleri Sorumlu