Fedai Çakmaklı'dan skandal sözler

TAKİP ET

İYİ Parti Şanlıurfa eski İl Başkanı Fedia Çakmaklı, Şanlıurfa'daki İYİ Parti listesinde usulsüzlük yapıldığını iddia ederek partiden il teşkilatı olarak istifa ettiklerini duyurdu.

İYİ Parti Şanlıurfa adaylık listesinde Emin Yetim'in liste başı yapılması birçok adayın adaylıktan çekilmesinin yanı sıra ard arda istifalarında yaşanmasına da yol açtı.

İYİ Parti Şanlıurfa listesinde aday gösterilmeyen Mehmet Fedia Çakmaklı partinin genel merkezi önünde gerçekleştirdiği basın açıklamasında adaylık sürecinde parayla adaylık alındığını parti içerisinde usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü.

İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan Fedia Çakmaklı, partisi hakkında zehir zemberek sözler sarf etti.“Sayın Genel Başkanımız, Urfa’ya geldiğinde 'Türkiye’nin en başarılı il başkanısın oğlum tebrik ediyorum. Seçim sürecinde il başkanlığı sürecini çok başarılı şekilde geçirdin, istifa et, gel seni Ankara’da  görmek istiyoruz.' dedi.Partimiz ile uzaktan yakından alakası olmayan insanlar Urfa'da konuşulan şaibeye rağmen listenin başında olan beyefendi maalesef ciddi paraların döndüğü yani ben o listede olmadan buradan ifade etmek istiyorum. Partimizi devamımızı paraya sattılar.Sayın genel başkanımız Meral Akşener, hep beşli çeteden bahsederdi. Kasanın başına damadı koymuş derdi. Burada da kasanın başına Ümit Dikbayır'ı koymuştur. Türkiye'de siyaset çökmüştür. Bu liderlere güven olmaz. İl Başkanlığımızın tamamı da istifa edecektir."

Şanlıurfa İYİParti