Fedai Çakmaklı'dan yalanlama geldi

TAKİP ET

İYİ Parti Şanlıurfa eski il başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, Meral Akşener'in Şanlıurfa ziyaret sonrası il başkanlık yönetiminin  istifa edip Ak Parti'ye geçtiğine yönelik haberlerin asılsız olduğunu yapılanların İYİ Parti'yi yıpratma planı olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa’da dün düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında İyi Parti yönetiminden birkaç kişinin AK Parti’ye katılımın sağlamasından yalan olduğu ileri sürüldü. Ak Parti’nin kalesi olan Şanlıurfa’da büyük bir ivme kazanarak büyüme kaydeden İyi Parti’ye karalama kampanyaları sürüyor.

Meral Akşener’in Şanlıurfa’da yaptığı ziyarette gölge düşürmeye çalışan Ak Parti bu sefer mevcut İyi parti Şanlıurfa yönetiminin istifa edip Ak Parti’ye geçtiğini yönelik algı yapılmasına yönelik çalışma yürüttüğü ortaya çıktı.

İYİ Parti Şanlıurfa eski il başkanı Fedai Çakmaklı, yaptığı açıklamada;

“İki yıl önce İYİ Parti İl Kongremizi gerçekleştirmiştik. Bu kongrede bazı arkadaşlarımız partimizin tüzüğüne aykırı hareket ettikleri için disipline sevk edilmişler ve bu arkadaşların ihracı söz konusu olduğundan tam 2 yıl önce partimizden istifa edenler dün AK Parti safına katılmış ve sanki yeni yönetiminden istifa edilmiş gibi yalan yanlış algılarla AK Parti’nin yöneticileri kamuoyunu yanlış bilgilendirmiştir.

Bu yüzden kamuoyunu doğru bilgilendirmek için basın açıklaması yapmak istedim. İYİ Parti’nin 2. Olağan Kongresinde yönetimde yer alan bütün arkadaşlarımız görevinin başındadır.  Ak Parti’ye katılan üç beş kişinin İYİ Parti'den istifa edip Ak Parti saflarına katılmaları yalandır. Bu kişilerin 2 yıldır İYİ Parti ile alakaları yoktur. Kamuoyuna saygılarımla duyurulur.” dedi.

Çakmaklı