Fenerbahçe namağlup unvanını Şanlıurfa'da sürdürdü

TAKİP ET

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin namağlup lideri Fenerbahçe Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, ligin 23'ncü haftasında karşılaştığı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını 71-93 yendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Fenerbahçe Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını kendi evinde ağırladı.

11 Nisan Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi takım Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Fenerbahçe karşısında istediği sonucu alamayınca sahadan mağlup ayrıldı.

İlk periyotta Fenerbahçe 14-16’lık sayı ile ev sahibi karşısında üstünlük sağladı. İkinci periyotta 33-42 sayı ile tamamladı. Üst üste yaptığı ataklarla rakibi ile arasındaki farkı açan Fenerbahçe ekibi üçüncü periyotu 49-66’lik sayı ile tamamladı. Son periyotta 71-93 olarak tamamlayan Fenerbahçe ekibi potada 2 puanın sahibi oldu.

İbrahim Yavuz, ‘’Bütün takımlar çok iyi, Urfa takımı da çok iyi ama bizim hedefimiz var ve hedefimiz şampiyon olmak. Kadromuz Urfa takımına göre çok geniş, bizi burada yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah yılın sonunda şampiyonluğumuzu kulübümüze armağan ederiz’’ diye konuştu 

Karşılaşmayı Başhakem Metin Kanat, Yardımcı Hakem Ali Yıldırım ve Emre Özgen yönetirken, Teknik Komiser Gözlemci İbrahim Halil Özgeliş karşılaşmada görev aldı.

Abdulkadir Çelikcan / Urfa Değişim

HDI Sigorta Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi