Fenomen hoca öldürüldü!

TAKİP ET

Sokak röportajlarında yaptığı konuşmalarla tanınan Ramazan Pişkin, uğradığı bıçaklı saldırıda öldürüldü.

Diyarbakır'da sembol isimlerden biri haline gelen ve “Filozof Ramazan” olarak da bilinen Ramazan Pişkin, İstanbul Cerrahpaşa'da göğsünden aldığı 2 bıçak darbesiyle öldürüldü.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve anlattıklarıyla fenomen haline gelen Ramazan Pişkin, Cerrahpaşa'da bir çay ocağında kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Uğradığı saldırı sonrası Samatya Araşyırma Hastanesi'ne kaldırılan Fenomen Hoca Ramazan Pişkin, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

RAMAZAN HOCA (RAMAZAN PİŞKİN) KİMDİR?

Küçük yaşlardan itibaren araştırıp öğrendiği bilgileri Ulu Cami’de vatandaşlara anlatmaya başlayan Filozof Ramazan, Diyarbakır'ın sembol isimlerinden biri haline gelmişti.

Diyarbakır’ın sevilen simalarından olan ‘Ramazan Hoca’ Ramazan Pişkin akıl sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle bir dönem Elazığ Fetih Sekin Şehir Hastanesi Psikiyatri Bölümün’de tedavi altına alınmıştı.

Halk arasında 'Filozof Ramazan' lakabıyla tanınan Ramazan Böçkün, hakkında açılan dava sonrası akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesiyle 2020 yılında psikiyatri kliniğine yatırılmıştı.

Fenomen hoca Ramazan Pişkin