Fırında iğrenç görüntüler!

TAKİP ET

Ramazan ayı öncesinde denetimler yapılacak mı?

Adıyaman’da bir fırında görünen fare vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Cep telefonuyla çekilen fotoğrafın ardından yaklaşan Ramazan ayı öncesinde denetimlerin yapılıp yapılmayacağı sorusunu gündeme getirdi.

Yaşanan olayda bir farenin fırın tezgahındaki rahat hareketleri vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

Bahçelievler Mahallesi eski Kahta Caddesi üzerinde bulunan bir pide fırınında sürekli fareler gören vatandaşlar akşam saatlerinde fırının dış kısmından fırının içerisini görüntüledi. Vatandaşların cep telefonu kameralarına fırın içerisinde bulunan farelerin cirit attığı görüntülendi. Fırın içerisindeki ekmek yapım yerlerinde dolanan ve tezgahta bırakılan unların içerisinde gezen fareler mide bulandırdı.

İnsan sağlığının ne kadar hiçe sayıldığını ortaya çıkaran görüntüler sonrasında vatandaşlar yetkilerden konuyla ilgili işlemlerin yapılmasını istedi.

Öte yandan yaşanan bu görüntü akıllara ramazan ayı öncesinde gıda ürünleri ve ekmek fırınlarında sıkı denetimlerin yapılıp yapılmayacağı sorusunu gündeme getirdi. Hijyen ve tartım denetimlerinin yapılmasını isteyen vatandaşlar bu konuda belediyeler ve gıda tarım müdürlüklerinin gerekli denetimleri bir an önce yapmalarını istediler.  

 

son dakika urfam haber Şanlıurfa haberleri gündem manşet haber saati adiyaman fırınlarda temizlik fareler cirit atıyor